Se Meny & Beställ
Se Meny & Beställ

Bakom degen och såsen

Vår restaurang

Med över 20 års erfarenhet inom branschen är vi på Pizzadags stolta över att ha levererat enastående mat och service till våra kunder. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa minnesvärda måltider.

Pizzadags

En restaurang för hela sällskapet

Vår Mission

Vår mission på Pizzadags är att erbjuda enastående matupplevelser genom att leverera smakrika rätter som tillfredsställer alla smaker. Genom att kombinera vår passion för kvalitet och vår breda meny av läckra pizzor, pasta, kebabrätter, hamburgare, sallader, snacks och efterrätter, strävar vi efter att glädja och överträffa förväntningarna hos varje kund. Vi är dedikerade att skapa minnesvärda stunder och bli det självklara valet när det kommer till smakfulla matleveranser

Kundnöjdhet i fokus

På Pizzadags är vår främsta prioritet att se till att våra kunder är nöjda. Vi strävar alltid efter att leverera enastående service, god mat och snabba leveranser. Vi är stolta över att skapa minnesvärda måltider och överträffa förväntningarna hos varje kund.

Miljövänlig matleverans

Vi tar vårt ansvar för miljön på allvar. För att minska vår påverkan på planeten använder vi enbart elbilar för våra matleveranser. Genom att välja Pizzadags kan du njuta av läcker mat med vetskapen om att vi gör vårt bästa för att skydda och bevara miljön för framtida generationer.

Hemligt familjerecept

Det lilla extra

På Pizzadags värderar vi hantverket som ligger bakom varje pizza vi serverar. Vår deg och sås tillagas för hand med omsorg och noggrannhet, med hjälp av ett hemligt familjerecept som har gått i arv generation efter generation.

Denna välbevarade hemlighet ger våra pizzor en unik och autentisk karaktär. Varje pizza öppnas för hand och tillagas med kärlek av våra erfarna pizzabagare, som lägger ner sin passion och expertis i varje tugga. Vi strävar alltid efter att erbjuda dig en autentisk och smakrik pizzaupplevelse som kommer från hjärtat.

En restaurang för hela

Sällskapet

På Pizzadags är vår målsättning att erbjuda en varierad meny som tilltalar alla i sällskapet. Vi har noga utformat vår meny för att inkludera olika alternativ som passar olika smaker och preferenser. Vårt breda utbud inkluderar läckra pizzor, smakrika pastarätter, saftiga hamburgare, fräscha sallader, välsmakande kebabrätter och lockande snacks.

Vi strävar också efter att tillgodose särskilda kostbehov genom att erbjuda glutenfria, veganska och vegetariska alternativ. På Pizzadags finns det något för alla att njuta av!

Se Meny & Beställ